De Speelboerderij op TV:
Kinderopvang belangrijk voor jonge kind


    

 

Samenwerking

 

 

Daltonschool De Dorendal is een interconfessionele school voor Daltononderwijs in Doorwerth. De school staat in een bosrijke omgeving. Onze locatie BSO Buitenhof gelegen naast de Dorendal werkt samen met BSO Piccolo intensief samen met De Dorendal. Website: http://www.dorendal.nl/index.php

Online Advies van Positief Opvoeden
Als ouder heb je weleens vragen over het gedrag van je kind. Deze vragen kun je bespreken met mensen die jou en je kind goed kennen. Maar soms is het prettig om je vraag aan een deskundige te stellen. Dit kan op www.positiefopvoeden.nl. Anoniem én gratis!
Je vraag wordt beantwoord door een pedagogisch adviseur die is getraind in Positief Opvoeden, Triple P.
Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deze methode werkt! Om een goed beeld te krijgen van jouw situatie, worden hier een paar vragen over gesteld. Binnen twee werkdagen ontvang je een e-mail met een advies dat aansluit bij jouw situatie.
Klik hier voor direct online advies!

Stuwwalloop
Wij zijn sponsor van de Kidsrun van de Stuwwalloop.

Meer info en foto's op: www.stuwwalloop.nl

Dierenpension De Broekhorst
Dierenpension De Broekhorst in Heelsum biedt opvang voor honden en katten. Speciaal is de zogenoemde dagopvang voor honden. In plaats van uw hond alleen thuis te laten, brengt u uw hond naar Dierenpension De Broekhorst. Uw hond wordt de gehele dag verzorgd en kan spelen met andere honden.. Nieuw is de dienst haal- en brengservice.  Uw hond wordt ca. 10.00 uur bij u thuis opgehaald en om ca. 15.00 uur weer naar huis gebracht. Ook indien u niet over vervoer beschikt kunnen wij uw hond ophalen en weer thuisbrengen.

Bel voor meer informatie 0317 314828 of bezoek www.debroekhorst.nl

Tennisvereniging Bakkershaag
Bij Tennisvereniging Bakkershaag kunt u het gehele jaar tennissen op het prachtige centraal in Renkum gelegen tennispark. In het clubhuis van Tennisvereniging Bakkershaag is SportBSO Renkum gehuisvest.

Wilt u ook gaan tennissen of tennislessen nemen, neem dan contact op met Tennisvereniging Bakkershaag 0317 316096 of bezoek www.bakkershaag.nl.

Voor kinderen, die gebruik maken van de opvang bij SportBSO Renkum geldt een speciale kortingsregeling voor het jeugdlidmaatschap van Tennisvereniging Bakkershaag. Voor informatie neem contact op met de leiding van SportBSO Renkum of bel 0317 351325

Ritmiek muziek
Kinderen worden van nature geboren met gevoel voor muziek. Muziek heeft meer te bieden dan alleen ontwikkeling op muzikaal vlak. Er worden regelmatig in samenwerking met Ritmiek Muziek muzieklessen aangeboden. De lessen zijn zo samengesteld dat er plaats is voor emotionele, motorische, sociale en verstandelijke ontwikkeling. In de lessen kan het kind dan ook voldoende bewegen, gevoelens uiten en de sociale omgang aanleren. Vraag gerust om informatie. Meer informatie op www.ritmiekmuziek.nl