Kinderdagverblijf De Speelboerderij


Kinderdagverblijf 'De Speelboerderij'

 voor kinderen van 0-4 jaar

Broekhorst 3
6866 NN Heelsum
Tel: 0317 428 673
Reg.nr. 821686288


KDV De Speelboerderij in Heelsum is de eerste locatie die werd geopend in 2002. De prachtige locatie, midden in de natuur, ver weg van de drukte, maakt het mogelijk dat uw kind groot wordt in een gezonde, gezellige en veilige opgeving. De kleine groepen en deskundige en ervaren medewerkers zorgen voor een prettige sfeer met veel aandacht voor uw kind.

 

Bekijk ons laatste inspectierapport 
(9 maart 2020)

 Aanmelden voor KDV De Speelboerderij

De voorwaarden voor een goede ontwikkeling
Doordat de kinderen de vaste structuur van het dagritme al snel leren herkennen zal uw kind zich veilig voelen. De vaste medewerkers zijn ook herkenbaar voor uw kind, dat nog maar net de wereld is gaan ontdekken. Structuur en veiligheid zijn voor uw kind een van de belangrijkste basisbehoeften om zich te kunnen ontwikkelen. Een derde ingredient is uitdaging. Door spelmateriaal en activiteiten aan te bieden dat past bij uw kind wordt uw kind uitgedaagd op het gebied van motoriek, bewegen, luisteren, letters en klanken, etc. Om extra aan te kunnen sluiten bij de behoefte van ieder kind volgen de medewerkers in 2014 allemaal de cursus Vroeg Voorschoolse Educatie.
 
Natuur dichtbij
De locatie bevindt zich dichtbij de uiterwaarden van de Rijn. Er zijn rondom veel wandelpaden die de mogelijkheid bieden om (bij goed weer) elke dag een stuk te wandelen. Daarnaast kunnen ze buitenspelen of bij het aanwezige kinderboerderijtje ontdekkend leren.