De Speelboerderij op TV:
Kinderopvang belangrijk voor jonge kind


    

 

Activiteiten

Halloweenspooktocht en griezelfeest

Vrijdag 27 oktober 2017

Kom griezelen in Doorwerth: Loop de spooktocht en kom naar het Griezelfeest op BSO Piccolo

Halloween Doorwerth

 

Stuwwalloop 23 september: loop er alvast warm voor!

zaterdag 14 juli 2017

Wil jij je goed voorbereiden? Download De Speelboerderij Looppas
De vakantietijd is een prima tijd voor qualitytime met je kinderen. Samen sporten kan dan een goed idee zijn. Download de Speelboerderij Looppas en oefen alvast voor de Stuwwalloop of gewoon voor de fun. Houd de gelopen tijden bij en zie hoe jij en je kind vooruitgaan! 

Meer info over de kidsrun: www.stuwwalloop.nl/kidsrun.html  

 

 

 

 

Stuwwalloop afgelast: loop er niet té warm voor?

zaterdag 27 mei 2017

Vanwege de verwachte hitte gaat de Stuwwalloop niet door.
Op zaterdag 27 mei zou in Sportpark Hartenstein (Oosterbeek) de Stuwwalloop en Kidsrun plaatsvinden. De organisatie vindt de risico's te hoog om met hoge temperaturen het evenement door te laten gaan. ...

De organisatie zoekt nog naar een mogelijkheid om de Stuwwalloop op een ander moment opnieuw te organiseren. Ook dan zijn wij trotse hoofdsponsor van de Kidsrun!

 

 

Stuwwalloop: loop jij er warm voor?

zaterdag 27 mei 2017

Op 27 mei wordt de 10e editie van de Stuwwalloop in Oosterbeek gehouden. Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 is er de Kidsrun van 1 en 1,5 km. De Speelboerderij is al 10 jaar hoofdsponsor van de Stuwwalloop. Daarnaast organiseren we in Doorwerth en Renkum hardloopclinics voor de kinderen. Zo stimuleren we kinderen om te gaan sporten en bewegen. 
We maken het evenement voor de kinderen extra feestelijk met een stormbaan, springkussen, schmink en voor ieder kind een gratis frisbee en cap. Mis het niet! 

Kijk op http://www.stuwwalloop.nl/kidsrun.html  

Wil jij je goed voorbereiden? Download De Speelboerderij Looppas

 

 

 

NatuurBSO activiteit bij Renkums Beekdal

vrijdag 14 oktober

Kom naar de open middagen van de NatuurBSO activiteiten!
De kinderen gaan met enthousiasme de natuur in onder leiding van onze professionele pedagogisch medewerkers en vrijwillige natuurliefhebbers van Stichting Renkums Beekdal.


Wilt u graag meer weten over onze NatuurBSO?
Stuur ons een mail

 

 
 


 


Kom griezelen in Doorwerth

vrijdag 21 oktober

Je begint bij Ritmiek Muziek (Cardanuslaan) en loopt een superspannende spooktocht. Als je die overleeft kom je op het spetterende magische feest op BSO Piccolo (Johanniterweg 4)!

Voor de papa's en mama's is het na afloop griezelig gezellig bij KDV Piccolo (gebouw naast BSO Piccolo). Daar staat de koffie klaar!

Kom als je durft..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 


Onze doorlopende activiteiten

Speciale activiteiten
Een speerpunt van ons beleid is het organiseren van speciale activiteiten (arrangementen of workshops). Bij voldoende belangstelling worden speciale activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan thema-activiteiten, uitstapjes en activiteiten waarbij geregeld professionals worden ingehuurd op het gebied van bijvoorbeeld dans, kunst, muziek of sport.

Wij bieden, onder begeleiding van één van onze pedagogisch medewerkers, de mogelijkheid voor BSO-zwemmen bij zwembad Aquarijn te Renkum en Golden Tulip te Doorwerth. Met als doel dat uw kind het zwemdiploma A kan halen tijdens de BSO-uren.

Tennislessen op SportBSO Renkum
In samenwerking met Tennisvereniging Bakkershaag worden tennislessen aangeboden tegen gereduceerd tarief. Deze vinden plaats op de tennisbanen bij de SportBSO en worden aangepast aan het niveau van het kind.

Ritmiek muziek
Kinderen worden van nature geboren met gevoel voor muziek. Muziek heeft meer te bieden dan alleen ontwikkeling op muzikaal vlak. Er worden regelmatig in samenwerking met Ritmiek Muziek muzieklessen aangeboden. De lessen zijn zo samengesteld dat er plaats is voor emotionele, motorische, sociale en verstandelijke ontwikkeling. In de lessen kan het kind dan ook voldoende bewegen, gevoelens uiten en de sociale omgang aanleren. Vraag gerust om informatie.


Dagelijkse activiteiten
De dagelijkse activiteiten worden afgestemd op de kinderen, op de weersgesteldheid, het jaargetijde en bijzondere gebeurtenissen. Bij goed weer zullen veel activiteiten buiten zijn.

Iedere dag worden door de medewerkers verschillende activiteiten voorbereid en aan de kinderen aangeboden. Deze activiteiten zijn op gebied van creativiteit, cultuur (met name toneel en muziek) en sport & spel. Naast de aangeboden activiteiten kunnen kinderen kiezen uit verschillende spellen en andere bezigheden welke standaard beschikbaar zijn.

Een aantal keer per jaar wordt er gewerkt met thema’s. De verschillende activiteiten staan dan in het teken van dit thema. Tijdens de schoolvakanties wordt er elke dag een andere activiteit aangeboden. Ook gaan de kinderen tijdens de  schoolvakanties op een of meerdere dagen naar activiteiten buiten de locaties. Mede hiervoor zijn onze eigen bussen beschikbaar.

Kinderparticipatie
Wij hechten veel waarde aan de stem van de kinderen. De BSO is hun plekje, wij vinden het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen. Daarom betrekken wij kinderen zoveel mogelijk bij zaken die hen direct aangaan. Te denken valt aan: inrichting ruimte, sfeer in de groep, afspraken en regels, activiteiten en thema’s. De kinderen leren op deze manier om een mening te vormen en te uiten. En ook dat hun mening ertoe doet en gehoord wordt. Kinderparticipatie krijgt op ieder locatie op een bij de leeftijd passende manier invulling. In het pedagogisch werkplan van iedere locatie leest u hoe dit vorm krijgt.
 

 
    


 
Kom gerust langs of vraag informatie

Wilt u een goede indruk krijgen van onze locaties, kom dan een keer langs! Bel gerust met de locatie of met ons kantoor. Ook voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Aanmelden kunt u onder andere via deze website
(Aanmelden)